Εκλογικά συστήματα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 1995 κι έπειτα, η χωρική τους διάσταση - Αραποστάθης, Ευστάθιος (2015)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του τμήματος Γεωγραφίας, Πανεπιστημίου Αιγαίου κι αφορά στα εκλογικά συστήματα, και προσπαθεί να δώσει μια ερμηνεία σχετικά με το πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν ως προς τα τελικά αποτελέσματα. Τέλος γίνεται μια προσπάθεια απάντησης στο ερώτημα: Τελικά ο Χώρος επηρρεάζει τα εκλογικά αποτελέσματα των χωρών; Αναλύονται τα εκλογικά συστήματα της Μ. Βρετανίας, της Ελλάδος και της Γερμανίας.