Γεωγραφική καταγραφή και προτάσεις διαχείρισης των υδατικών πόρων στη λεκάνη του Κορακαρη στη Νήσο Χίο - Ροζακής, Βασίλειος (2015)
Καταγραφή υδροληπτικών έργων στη λεκάνη του Κορακάρη(Δήμος Χίου) με χρήση ΣΓΠ και προτάσεις διαχείρησης υδατικών πόρων.