Χαρτογράφηση της συμπεριφοράς πυρκαγιάς Χαραμίδας 2006 στη Λέσβο - Τσιμπούκη, Ευφροσύνη (2015)
Χαρτογράφηση της συμπεριφοράς της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τον Ιούλιο του 2006 στην περιοχή της Χαραμίδας με βάση τα μοντέλα καύσιμης ύλης και τις μετεωρολογικές συνθήκες.