Δημογραφικές μεταβολές, μετανάστευση και περιφερειακή ανάπτυξη στην Ελλάδα - Πίπλου, Μαρίνα (2015)
Η εργασία αυτή παρουσιάζει τις δημογραφικές εξελίξεις και το φαινόμενο της μετανάστευση στην ελλάδα και την ευρωπαϊκή ένωση και έχει ως σκοπό να αποδείξει την σημαντική συμβολή των αλλοδαπών στην περιφερειακή ανάπτυξη της ελλάδας.