Η εφαρμογή της πολιτικής ανάπτυξης της υπαίθρου: σύγκριση μεταξύ δικαιωμάτων και πληρωμών των δικαιούχων ενιαίας ενίσχυσης στο Νομό Κέρκυρας - Χειμαριώτης, Στυλιανός - Φίλιππος (2015)
Στόχος της συγκεκριμένης εργασίας είναι η ανάλυση χωρικών διαφοροποιήσεων της πολιτικής ενιαίας ενίσχυσης των αρχηγών αγροτικών εκμεταλλεύσεων, σε σχέση με τα διαθρωτικά των εκμεταλλεύσεων αυτών και η χωρική αποτύπωση δημογραφικών και οικονομικών μεγεθών και δεικτών, καθώς και δεικτών Δικαιούχων Δικαιωμάτων και Δικαιούχων Πληρωμών για το νησί της Κέρκυρας για την χρονική περίοδο 2009.