Η μεγάλη ομίχλη του Λονδίνου την Βικτωριανή περίοδο - Αργυρίου, Μελπομένη (2015)
Πως η μεγάλη ομίχλη του Λονδίνου επηρέασε την εικόνα της πόλης, την καθημερινή ζωή των κατοίκων αλλά και την τέχνη την βικτωριανή περίοδο.