Εκτίμηση ακραίων κλιματικών γεγονότων με τη χρήση δεικτών στην Ελλάδα - Φλώτσιου, Πολυξένη (2015)
Αναλύει εννέα κλιματικούς δείκτες θερμοκρασίας για την περιοχή της Ελλάδας, καθώς υπολογίζει και τις τάσεις των δεικτών