Οι απόψεις των μαθητών Β' Γυμνασίου για το εσωτερικό της γης και τα ηφαίστεια. - Παπαζαχαρίου, Πηνελόπη (2015)
Οι παρανοήσεις που έχουν οι μαθητές για το εσωτερικό της γης και τα ηφαίστεια παρόλο που τα έχουν διδαχτεί στο μάθημα της γεωγραφίας.