Πλευρές της μετανάστευσης στην Ελλάδα: αντιλήψεις κατοίκων της περιοχής νομού Κοζάνης - Κοτίτσα, Αγγελική (2015)
Παρουσιάζονται οι πλευρές της μετανάστευσης στην Ελλάδα καθώς και οι αντιλήψεις των κατοίκων της περιοχής του νομού Κοζάνης σχετικά με τη μεταναστευτική κίνηση.