Η σημασία της διαχείρισης της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς στην τοπική ανάπτυξη: η περίπτωση της νήσου Λέρου - Καρπαθάκη, Γεωργία - Χρήστος (2015)
Η σημασία της διαχείρισης της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς στην τοπική ανάπτυξη:η περίπτωση της νήσου Λέρου.