Γεωγραφική ανάλυση του ελληνικού γραμματοσήμου - Δημητράκη, Αικατερίνη (2015)
Σκοπός της εργασίασ αυτής είναι η γεωγραφική ανάλυση του ελληνικού γραμματοσήμου από την πρώτη του κυκλοφορία το 1861 μεχρι το 2009. Μελετάται η κατανομή του στο χώρο (κυρίως Ελλαδικό)