Τουριστική και περιφερειακή ανάπτυξη: η περίπτωση της περιφέρειας Πελοποννήσου - Πάζιος, Ιωάννης (2015)
Παραθέτοντας τις θεωρίες και τις έννοιες του Τουρισμού της Τουριστικής Ανάπτυξης και πως επιδρά στη Περιφερειακή Ανάπτυξη εξετάζουμε τη Περιφέρεια Πελοποννήσου ώς προς την υφισταμένη κατασταση αλλά και τις προοπτικές της στον τομέα του Τουρισμού.