Δημιουργία βάσης γεωγραφικών δεδομένων των πτητικών οργανικών ενώσεων των φυτών της Ελλάδας - Σωτηροπούλου, Σταυρούλα (2015)
Η πτηχιακή αυτή εργασία αφορά στη δημιουργία μιας γεωγραφικής βάσης δεδομένων με τις πτητικές οργανικές ενώσεις που βρέθηκαν σε κάποια από τα αυτοφυή φυτά της Ελλάδας. Αφενός οι διαδικασίες που εφαρμόστηκαν είχαν ως στόχο την κατασκευή της βάσης γεωγραφικών δεδομένων και την εισαγωγή των πληροφοριών και αφετέρου ήταν να απαντήσουμε στα χωρικά και μη ερωτήματα που τέθηκαν σε αυτήν, ώστε να δείξουμε το εύρος των εφαρμογών της.