Μελέτη της οικιστικής διάχυσης με την χρήση αεροφωτογραφιών στο νησί της Πάρου - Μαύρη, Ελένη (2015)
Η πτυχιακή εργασία αφορά την ανάδειξη κια την ανάλυση του φιανομένου της οικιστικής διάχυσης στο νησί της Πάρου όπως αυτή φαίνεται από το οικιστικό αποτύπωμα και την οικιστική της ανάπτυξη.