Η αμπελοκαλλιέργεια στους νομούς Χανίων και Λασιθίου: χωρική διαφοροποίηση των εγγεγραμμένων τεμαχίων στο μητρώο - Σηφάκη-Πιστόλλα, Δήμητρα (2015)
Η χωρική κατανομή των αμπελοτεμαχίων στους νομούς Χανίων και Λασιθίου, οι διαφορές και τα στοιχεία των τεμαχίων. Στατιστική ανάλυση και χωρική απεικόνιση