Λεμεσός: η εξέλιξη της πόλης μέσα από την διαχρονία - Χριστοφή, Μαρίνα - Νικόλαος (2015)
Η εξέλιξη της πόλης και της πολεοδομίας της πόλης της Λεμεσού, μεσα από την καταγραφή των ιστορικών γεγονότων που διαδραματίστηκαν από την προϊστορία μέχρι σήμερα.