Οι στρατηγικές επιβίωσης των αγροτικών νοικοκυριών στην ελληνική ύπαιθρο: η περίπτωση του Δ. Θέρμου Ν. Αιτωλοακαρνανίας - Ευστρατίου, Όλγα - Αντώνιος (2015)
Η παρουσα εργασια ασχολειται με τις στρατηγικες επιβιωσης των αγροτικων νοικοκυριων καθως και με τις πρακτικες πολυλειτουργικοτητας τους στην υπαιθρο. Σε αυτο το γενικο πλαισιο, τα ερωτηματα που τιθενται αφορουν στις στρατηγικες επιβιωσης των αγροτικων νοικοκυριων και τις πρακτικες πολυλειτουργικοτητας σε αυτα,με εμφαση στην πολυ-απασχοληση.Επισης εξεταζεται αν οι στρατηγικες αυτες σχετιζονται με τα χαρακτηριστικα των νοικοκυριων η των εκμεταλλευσεων