Εμπειρική έρευνα πάνω στο περιβαλλοντικό μάρκετινγκ και στην περιβαλλοντική ετικετοποίηση - Τσέτης, Φιλάρετος (2015)
Η εργασία αποτελείται από οχτώ ενότητες. Στην πρώτη ενότητα γίνεται μια εκτενής αναφορά στους επιστημονικούς όρους του Μαρκετινγκ. Εν συνεχεία στη επόμενη υπάρχει σύνδεση του Μαρκετινγκ με την επιστήμη της Γεωγραφίας. Παρακάτω γίνεται μια άνάλυση των βασικών όρων του Πράσινου Μαρκετινγκ όπως επίσης μια ιστορική αναδρομή πάνω στο θέμα αυτό, και παραθέτονται οι πράγοντες που επηρέασαν την εξέλιξη του. Στην έβδομη ενότητα αναλύονται οι βασικοί όροι της καταναλωτικής συμπεριφοράς και στην τελευταία ενότητα πραγματοποιείτε η ερευνά μας.