Τα φοιτητικά κινήματα στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. τη δεκαετία του 1960: η δράση και η επιρροή τους στις κοινωνικοπολιτικές δομές - Μπέτη, Αριστούλα - Μιχαήλ (2015)
Η εκπόνηση της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας έγκειται σε μια προσπάθεια να παρουσιαστούν τα κυριότερα φοιτητικά κινήματα τη δεκαετία του 1960, στις χώρες Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία και ΗΠΑ. Μέσα από αυτήν την παρουσίαση επιχειρείται να σκιαγραφηθεί η επίδραση που είχαν στις κοινωνικές και πολιτικές δομές της κάθε χώρας.