Η επίδραση της ψυχανάλυσης στο έργο της Πηνελόπης Δέλτα "Παραμύθι χωρίς όνομα" - Μανουσάκη, Καρολίνα (2015)
Στη εργασία γίνεται μια προσπάθεια να παρουσιάσουμε την επίδραση της ψυχανάλυσης στην λογοτεχνία γενικότερα, την παιδική λογοτεχνία και πιο συγκεκριμένα στο έργο της Πηνελόπης Δέλτα "Παραμύθι χωρίς όνομα".