Ανάπτυξη ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού με αντικείμενο τεχνικές τρισδιάστατης απεικόνισης ψηφιακών εκθεμάτων - Χρυσοχόου, Ήρα (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Η παρούσα εφαρμογή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μεταπτυχιακής εργασίας στο Μ.Δ.Ε. Πολιτισμική Πληροφορική του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και αναλύσει τις τεχνικές τρισδιάστατης απεικόνισης ψηφιακών εκθεμάτων. Επιπλέον ο συγγραφέας του έργου παραθέτει προβληματισμούς σχετικά με τη χρήση των τρισδιάστατων γραφικών αλλά και η χρήση τους στην εκπαίδευση. Τέλος, αναπτύσσεται ο σχεδιασμός της εφαρμογής και αξιολογείται η χρήση της.