Πρόταση πολυμεσικής εφαρμογής για την παρουσίαση των κατοικιών της ανώτερης αστικής τάξης της Μυτιλήνης: (1850-1930) - Λαμπρινού, Ξανθή (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Η παρούσα εφαρμογή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μεταπτυχιακής εργασίας στο Μ.Δ.Ε. Πολιτισμική Πληροφορική του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και αφορά την παρουσίαση της αστικής κατοικίας κατά τη διάρκεια του 19ου και 20ου αιώνα αναλύοντας τις κοινωνικές και οικονομικές που σχετίζονται με τη Γεωργία, Ναυτιλία και τη Βιομηχανία. Τέλος, δίνονται λεπτομέρειες για την τυπολογία, τη μορφολογία και την κατασκευή.