Μάριος Σπηλιόπουλος: Πρόταση για μια εικονική έκθεση - Τζήρου, Γεωργία (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Η παρούσα εφαρμογή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μεταπτυχιακής εργασίας στο Μ.Δ.Ε. Πολιτισμική Πληροφορική του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και αφορά μια εικονική έκθεση ενός σύγχρονου Έλληνα εικαστικού, του Μάριου Σπηλιόπουλου. Μελετάται το έργο του και η αναγωγή του σε ρεύματα της σύγχρονης τέχνης ( εννοιολογική τέχνη, arte Povera, land art). Επίσης το έργο παρουσιάζεται αναλυτικά ως προς ενότητες έργων και τις εκθέσεις που τις αποτελούν Τέλος παρουσιάζεται η μελέτη και ο σχεδιασμός της εικονικής έκθεσης - δικτυακού τόπου που παρουσιάζει το έργο του καλλιτέχνη.