"Ένας ιχνευτής του απείρου". Εικονική έκθεση για τον ΑΝΤΡΕΪ ΤΑΡΚΟΦΣΚΙ: χρήση υπολογιστικών τεχνολογιών για την αναδειξη του έργου του - δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής σε CD ROM - Βιδάλης, Δημήτριος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Η παρούσα εφαρμογή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μεταπτυχιακής εργασίας στο Μ.Δ.Ε. Πολιτισμική Πληροφορική του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και αναφέρεται στην Εικονική Έκθεση για τον Αντρέι Ταρκόφσκι. Δημιουργία ενός πολυμεσικού CD ROM με αντικείμενο μια θεματική περιδιάβαση σε όλες ταινίες του, όνειρα, παιδιά, πίστη κλπ. Τεκμηρίωση του κειμένου από αποσπάσματα video από συγκεκριμένες σκηνές των ταινιών του.