Ανάπτυξη εφαρμογής για τη διερεύνηση δυνατοτήτων προσβασιμότητας στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile - Τόλιας, Κωνσταντίνος Π. (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Η παρούσα εφαρμογή δημιουργήθηκε στα πλαίσια διπλωματικής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και Παρουσιάζει πολιτιστικό πολυμεσικό περιεχόμενο, προσαρμοσμένο σε μικρή οθόνη, με θέμα την «Αρχαία Ελληνική Τραγωδία». Κατασκευάστηκε για να «τρέχει» σε κινητές συσκευές τηλεφώνου που έχουν εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile.