Ο τρόπος παραγωγής ταινίας μικρού μήκους : το making of της ταινίας "Μικρές Χαρές" του Κωνσταντίνου Πιλάβιου - Αζάρη, Αφροδίτη (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video δημιουργήθηκε στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Μέσα από την ταινία "Μικρές Χαρές" παρουσιάζεται ο τρόπος δημιουργίας μια ταινίας μικρού μήκους, μιλούν παραγωγοί, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και γενικότερα συντελεστές ταινιών.