Δημιουργία ντοκιμαντέρ για τη μουσική επιτέλεση με τίτλο «H τέχνη του εκθέτειν εαυτόν» - Κουλιαβέτας, Λεωνίδας (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video δημιουργήθηκε στα πλαίσια διπλωματικής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και στοχεύει στην Εξερεύνηση του κόσμου της μουσικής επιτέλεσης, μέσω καλλιτεχνών με ιδιαίτερη σκηνική παρουσία. Ένα ντοκιμαντέρ που ταξιδεύει στις μεγαλουπόλεις της Ελλάδας και ανακαλύπτει καλλιτέχνες με ιδιαιτερότητες στην έκφρασή τους επί σκηνής.