Radio Dee Jay - Άγνωστος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video αποτελεί εργασία που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος Εισαγωγή στο Ντοκιμαντέρ στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας με θέμα το σταθμό Radio DJ στη Μυτιλήνη. Στο video μιλάει ο ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού.