Η οπτικοακουστική διαφημιστική παραγωγή : πρακτικό παράδειγμα παραγωγής κοινωφελών διαφημιστικών σχετικά με τους κινδύνους του διαδικτύου για τους ανήλικους χρήστες - Φασιανού, Άννα; Μπουρνάκης, Νίκος; Μαυροειδή, Μυρτώ (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια διπλωματικής εργασία στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Αναφέρεται στο Διαδίκτυο και πως μπορεί να διασφαλιστεί η ασφαλής πλοήγηση για τα παιδιά.