Οι “νέοι Ρωμιοί” της Πόλης και το παράδειγμα της Βλάνγκας - Γεωργιάδου, Βαρβάρα (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Αναφέρεται στην ελληνική μειονότητα των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης από την εποχή της άλωσης μέχρι τις μέρες μας.