Παρουσίαση portal Αγγελόπουλου - Στάθη, Ειρήνη; Σπάθης, Αλέξανδρος; Μαυροφίδης, Θωμάς (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video δημιουργήθηκε από το επιστημονικό προσωπικό του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας αναφέρεται στη δημιουργία ιστοσελίδας για την προβολή και ανάδειξη του έργου του σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου. Στο video συμμετέχουν ο ίδιος ο σκηνοθέτης αλλά και όλοι οι δημιουργοί της ιστοσελίδας στο Βυζαντινό Μουσείο Αθηνών.