Συνέδριο Μουσειολογίας spot - Σπάθης, Αλέξανδρος; Πετράς, Μπάμπης (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video δημιουργήθηκε από το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και προβάλλει το 2o Διεθνές Συνέδριο Μουσειολογίας που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη από τις 28 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2004.