Comix Spot - Σπάθης, Αλέξανδρος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video πραγματοποιήθηκε από το επιστημονικό προσωπικό του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και αναφέρεται στο spot για το 1ο Διεθνές Συνέδριο Κόμικς που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη το 2005.