DayToNight - Σπάθης, Αλέξανδρος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video δημιουργήθηκε από το επιστημονικό προσωπικό του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και αναφέρεται στην οδό Ερμού παρουσιάζοντάς μέσα σε λίγα λεπτά τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας.