Ερμού ημέρα - Σπάθης, Αλέξανδρος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video δημιουργήθηκε από το επιστημονικό προσωπικό του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και αναφέρεται στο εμπορικό και οικονομικό κέντρο της Μυτιλήνης την οδό Ερμού παρουσιάζοντας την καθημερινότητα των κατοίκων της πρωτεύουσας της Λέσβου.