Roaming Reporters “Ο δρόμος προς την νίκη” - Μπαντιμαρούδης, Φιλήμωνας (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video πραγματοποιήθηκε από επιστημονική ομάδα διδασκόντων του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και αφορά ατομικά αθλήματα κλασικού αθλητισμού και την προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών προς την επιτυχία.