Παραγωγή ντοκιμαντέρ με τίτλο <<διπλά σε δύο καμινάδες ...ΑΣΠ ΔΕΗ Λέσβου>> - Γεροκώστα, Χριστίνα; Δουλγκέρη, Άννα (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2015)
Το παρόν video πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια διπλωματικής εργασία στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Αναφέρεται στη ρύπανση από το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην πόλη της Μυτιλήνης.