Μελέτη και επανασχεδιασμός της εξυπηρέτησης των επιβατών με μειωμένη κινητικότητα στον χώρο του αεροδρομίου - Γρυπάρη, Γεωργία-Ιωάννα; Grypari, Georgia-Ioanna (2025)
Η παρούσα διπλωματική εργασία, με τίτλο "Μελέτη και επανασχεδιασμός της εξυπηρέτησης των επιβατών με μειωμένη κινητικότητα στο χώρο του αεροδρομίου", έχει ως αντικείμενο την μελέτη εξυπηρέτησης των επιβατών PRM (Passengers with Reduced Mobility) στο αεροδρόμιο. Αρχικά, ορίζεται ο όρος PRM ο οποίος αποτελεί το απευθυνόμενο κοινό της συγκεκριμένης διπλωματικής εργασίας και στη συνέχεια, αναλύονται οι κανονισμοί και οι νομοθεσίες που ισχύουν για την εξυπηρέτησή τους. Κατόπιν, πραγματοποιείται έρευνα πεδίου στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Έπειτα, εντοπίζεται ο προβληματικός χώρος και γίνεται επανασχεδίαση της εξυπηρέτησης των επιβατών με μειωμένη κινητικότητα. Τέλος, παραθέτονται τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τον επανασχεδιασμό της εξυπηρέτησης των επιβατών αυτών.