Κοινωνικό-χωρικός διαχωρισμός και χωροθέτηση των κέντρων υποδοχής των προσφύγων στην Ελλάδα - Μαστρογούλα, Θεοδώρα (2024)
Η έρευνα αυτή περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές, στατιστικά, αποτελέσματα από την έρευνα με τη χρήση ερωτηματολογίων με χαρακτηριστικό παράδειγμα και επιλογή συγκεκριμένης περιοχής μελέτης, την περιοχή της δομής Θερμοπυλών.