Οι αμερικανό-ισραηλινές σχέσεις από το 1948 μέχρι σήμερα - Κυρίτσης, Ιωάννης (2024)
Πανεπιστήμιο Αιγαίου- Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών-Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών- Πολιτικές Οικονομικές και Διεθνείς Σχέσεις στην Μεσόγειο