Η κοινωνική διάσταση της σύγχρονης μουσικής στην εκπαίδευση: οι επιρροές του κινήματος της low bap μουσικής σε εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: η περίπτωση της περιοχής του Περάματος - Πασιόπουλος, Γεώργιος (2024)
Διδακτορική διατριβή