Δια ζώσης και εξ αποστάσεως θεατροπαιδαγωγικές παρεμβάσεις σε δίγλωσσους μαθητικούς πληθυσμούς: εφαρμογή μεικτής μεθοδολογίας για τον αναγνωστικό εγγραμματισμό και τη διαχείριση των μαθησιακών δυσκολιών - Μαστροθανάσης, Κωνσταντίνος (2024)
Η διδακτορική δεν έγινε στο πλαίσιο κάποιου Μεταπτυχιακού προγράμματος. Έγινε στο ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.