Διερεύνηση τουριστικής προσβασιμότητας και επιμόρφωσης εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο σε θέματα εξυπηρέτησης ατόμων ΑμεΑ - Καναβάκη, Μαρία (2024)
Μιλώντας για προσβασιμότητα, ένας άνθρωπος πρέπει να έχει την ελευθερία και το δικαίωμα της επιλογής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο στόχος της παρούσας εργασίας είναι να αναδείξει τη δομή των τουριστικών καταλυμάτων και κατά πόσο επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των ατόμων ΑμεΑ, τόσο στη διαμονή τους , όσο και στη ψυχαγωγία τους. Η σημερινή μας κοινωνία θα πρέπει να είναι ανοιχτή στην αποδοχή και την ενσωμάτωση και να μπορεί να αποδέχεται όλα τα μέλη δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες σε όλους τους τομείς.