Evidence based training ως μέσο βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των εργαζομένων στον αεροπορικό τομέα - Γιαννουλάτος, Ευάγγελος (2024)
Σκοπός της παρούσας έρευνας είναι η διερεύνηση του βαθμού στον οποίο εκπαιδευτικά προγράμματα τύπου Evidence Based Training (ΕΒΤ), συμβάλλουν στην βελτίωση επιμέρους δεξιοτήτων των πιλότων, όταν εφαρμόζονται από την πλευρά των αεροπορικών εταιρειών. Πιο αναλυτικά, οι επιμέρους στόχοι της έρευνας, έγκειται στην διερεύνηση των επιπέδων στα οποία κυμαίνονται οι εκπαιδευτικές εισροές, οι εκπαιδευτικές διαδικασίες και τα εκπαιδευτικά αποτελέσματα, κατόπιν αξιολόγησης τους από πιλότους που δέχονται εκπαίδευση τύπου ΕΒΤ από τις αεροπορικές εταιρείες στις οποίες απασχολούνται.