Το οικολογικό χωριό του Λος Άντζελες - Καραευαγγέλου, Παναγιώτης-Ραφαήλ (2024)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει εγκριθεί και αναμένεται η δημοσίευση στον τόμο: “Θέματα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων” Παρακάτω αναφέρω τους συνεργάτες μου: Πλάκα Βαλεντίνα, Θεοδούλου Ιωάννης, Μερκουριάδη Γεωργία, Παπαδάκη Δήμητρα, Σκαναβή Κωνσταντίνα.