Awareness concerning volunteerism, philanthropy and environment: a comparative study between Mati and Skyros - Katsaouni, Aikaterina; Rizou, Despoina; Ρίζου, Δέσποινα; Κατσαούνη, Κατερίνα (2024)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει δημοσιευτεί στο εξής επιστημονικό περιοδικό : Cogent Psychology. Συν-συγγραφείς: Πλάκα Βαλεντίνα, Μαρίνη Καλλιόπη, Σάρδη Χρυσούλα, Σκαναβής Βασίλειος, Αλεξόπουλος Θεόδωρος και Σκαναβή Κωνσταντίνα