Βιώσιμη γαστρονομία: συγκριτική μελέτη προτύπων διατροφής στον τομέα της εστίασης

Η γαστρονομία άλλαζε διάφορες μορφές μέσα στο πέρασμα των αιώνων και ως επί το πλείστον λειτουργούσε ως καταπέλτης για την ανθρώπινη κοινωνία. Όμως, η σημερινή της μορφή λειτουργεί περισσότερο ως τροχοπέδη καθιστώντας τη επιζήμια τόσο για την υγεία του ανθρώπινου είδους όσο και για τη βιωσιμότητα ολ...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Τηλιγάδης, Παναγιώτης
Other Authors: Τρούμπης, Ανδρέας
Language:el_GR
Published: 2024
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11610/26403
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Internet

http://hdl.handle.net/11610/26403