Human resources operations management and its application to standards - Μουζάλα, Κατερίνα; Mouzala, Katerina (2024)
Η παρούσα εργασία θα αναλύσει τις λειτουργίες του ανθρώπινου δυναμικού μέσω μιας εκτενούς βιβλιογραφικής επισκόπησης. Οι καταγεγγραμένες λειτουργίες θα αντιστιχοισθούν με τα πιο διαδεδομένα πρότυπα όπως το ISO. Επιπρόσθετα θα γίνει χρήση ενός μοντέλου καταγραφής και ανάλυσης ωριμότητας της χρήσης των προτύπων και δημιουργία μοντέλου ωριμότητας ανά επιλεγμένο πρότυπο.