΄Ερευνα και ανάπτυξη (Ε&Α) και οικονομική μεγέθυνση: εμπειρική μελέτη στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Οικονόμου, Παρασκευή (2024)
Σκοπός της εργασίας είναι η διερεύνηση της επίδρασης της Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε&Α) στην Οικονομική Μεγέθυνση και η εμπειρική μελέτη με εφαρμογή στα 28 Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕE28) για το χρονικό διάστημα 2002-2019.