Οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στην ναυλαγορά του LNG - Τσαρκατσόγλου, Απόστολος (2024)
Η παρούσα εργασία έχει σκοπό να μελετήσει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στη ναυλαγορά του LNG.Από τα αποτελέσματα που προέκυψαν αποκλείστηκαν μελέτες που ήταν πριν το 2021 καθώς δεν είχε εμφανιστεί ακόμα το κρίσιμο δεδομένο του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Επίσης αποκλείστηκαν μελέτες που αφορούσαν την ενεργειακή κρίση και της επιπτώσεις της στο LNG αλλά δεν συσχετίζονταν με το πεδίο της ναυλαγοράς.